Menu
 
Μεταλλικά στηθαία ασφαλείας

Μεταλλικά Στηθαία Ασφαλείας

Ανοικτή συζήτηση με θέμα τα μεταλλικά στηθαία ασφαλείας κατά ΕΛΟΤ ΕΝ 1317. Διοργάνωση εσπερίδων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Ηράκλειο.

Αξιότιμοι Συνεργάτες,

Με την απαίτηση της εφαρμογής του Ευρωπαϊκού κανονισμού ΕΝ 1317 στην Ελλάδα, η εταιρεία μας AGAS GROUP σε σύμπραξη με εταιρεία από το ερευνητικό κέντρο της Λιέγης - GDTECH, πρωτοπορεί στην μελέτη και παραγωγή βελτιωμένων μεταλλικών συστημάτων αναχαίτισης οχημάτων. Προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο ασφαλέστερης, ταχύτερης και μεγαλύτερης κυκλοφορίας στους αυτοκινητόδρομους της Ελλάδας, η AGAS GROUP συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη των μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας. Επενδύουμε στην μελέτη των συστημάτων που διαφοροποιούνται προσφέροντας:

  • Χαμηλότερα κοστολόγια
  • Συμβατότητα με τα υπάρχοντα στηθαία ασφαλείας
  • Υψηλή ποιότητα και μέγιστη απόδοση
  • Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση και πρωτοποριακό σχεδιασμό

Κατά την συνάντηση μας, θα παρουσιάσουμε τις απαιτήσεις του κανονισμού ΕΛΟΤ ΕΝ 1317, τη χρήση των νέων συστημάτων αναχαίτισης οχημάτων παγκοσμίως, την δυνατότητα ανάπτυξης νέων μεταλλικών στηθαίων σύμφωνα με τις απαιτήσεις απόδοσης, τον τρόπο πιστοποίησής τους (simulation and crash tests), καθώς και προβλήματα και λύσεις.

Οι συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί στις ακόλουθες ημερομηνίες και πόλεις:

  • Τρίτη 8 Απριλίου 2014 και ώρα 16:00 στο ΤΕΕ Αθήνας
  • Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και ώρα 17:00 στην Θεσσαλονίκη
  • Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρα 17:00 στο ΤΕΕ-ΤΑΚ Ηρακλείου

Με σκοπό την επίλυση προβλημάτων σχετικά με τα μεταλλικά στηθαία ασφαλείας, ευελπιστούμε σε ανοικτό διάλογο μαζί σας για περαιτέρω βελτίωση των τελικών προϊόντων. Για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης και τη διασφάλιση της συμμετοχής σας – χωρίς κόστος, παρακαλούμε να απαντήσετε σ’ αυτό το email () με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, email, ειδικότητα, εταιρεία).

Με εκτίμηση,

AGAS GROUP

Πληροφορίες:
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο